Horizon3

Syv virksomheder kom med regnskaber i uge 21

Den amerikanske regnskabssæson, som er den vi hos Horizon3 følger absolut mest med i, er i fuld gang. Og helt generelt må man sige, at virksomhederne har leveret pæne regnskaber. I henhold til Marketwatch har 435 af 500 virksomheder i S&P 500 indekset allerede offentliggjort sine regnskaber for det seneste kvartal. 78% har leveret bedre end forventet, mens kun 18% har skuffet. Ifølge Refinitiv, som har fulgt tendensen siden 1994, er det bedre end normalt. Her viser data nemlig, at 66% typisk overrasker positivt, mens 20% har tendens til at skuffe investorerne.

Syv virksomheder i vores portefølje kom med regnskaber

Syv af virksomhederne i vores aktieportefølje offentliggjorde i ugens løb regnskaber for det seneste kvartal og kort fortalt, har vi ikke identificeret nogen røde lamper i forhold til den eksponering, vi har i de syv virksomheder. Tværtimod vurderer vi, at de alle eksekverer godt, og at deres markedspositioner er stærkere end for bare tolv måneder siden. Det betyder dog ikke, at der ikke også er udfordringer, vi de kommende kvartaler skal holde øje med.

I grafikken herunder har vi vist de syv virksomheder fra vores portefølje, som offentliggjorde regnskab i uge 31 og rangeret dem efter, hvordan deres aktiekurs udviklede sig fra mandag til fredag.

Afkast i % for uge 31

Vi vil i de kommende uger opdatere vores investeringscases for alle syv virksomheder. Er du interesseret i at modtage dem, er du meget velkommen til at tilmelde sig vores nyhedsbrev nederst i dette skriv.

Cloudflare aktien er steget 48% på én uge

Cloudflare (NYSE:NET) var den af vores aktier, der steg allermest i uge 31. Det skyldes et rigtig flot regnskab for andet kvartal, som tilmed også bød på en opjustering af forventningerne til resten af 2022.

Vi har gennemgået regnskabet, lyttet med på ledelsens earnings call og delt vores holdning til det i et kort skriv, som du kan finde herunder.

Læs mere om Cloudflare’s regnskab for andet kvartal

Datadog vækster omsætningen med 74% 

Datadog (NASDAQ;DDOG) offentliggjorde torsdag, at omsætningen de seneste tolv måneder er vokset med hele 74%, hvilket i høj grad skyldes, at antallet af store kunder vokser kraftigt. Omsætningen forventes dog at aftale en smule i de kommende kvartaler.

Læs mere om Datadog’s regnskab her

Vores portefølje viser relativ styrke

Samlet set steg 25 af 26 aktier i vores portefølje i uge 31. Kun Tesla (NASDAQ:TSLA) måtte konstatere et fald fra mandag til fredag. Det var på 3,02%. I den anden af skalaen var Cloudflare (NYSE:NET), Unity (NYSE:U) og SoFi (NASDAQ:SOFI) med stigninger på henholdsvis 48%, 29% og 26%.

Samlet set steg værdien af vores portefølje 11,27% i uge 31, hvilket var markant højere end Nasdaq Composite indekset, som steg 2,15%. Det danske OMX25 indeks faldt i gens løb med 1,32%. 

Vores strategi om primært at investere i vækstorienterede tech-virksomheder, der er strukturelle frem for cykliske, og som er kendetegnet ved at have positivt cash flow, solide balancer og stærke markedspositioner, ser ud til at fungere godt. Det er derfor også en strategi, vi vil holde fast i. Ikke mindst taget de uforudsigelige makroøkonomiske forhold i betragtning.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og modtag én gang om ugen vores perspektiv på ugen der gik samt opdateringer på de vigtigste nyheder og anlyser på virksomhederne i vores portefølje.

Bliv medinvestor i vores investeringsfond