Horizon3

Datadog annoncerer flot Q1 regnskab

Datadog (NASDAQ:DDOG) har i dag, før markedet åbnede, leveret et solidt Q1 regnskab. Datadog er kendt for deres monitorering, overvågning og analyseværktøj til it infrastruktur, såsom virtuelle servere, databasere, devops miljøer mm. Man har en agent installeret på sine værter som indsamler hændelser, målinger mm., som giver et bedre overblik og beslutningsgrundlag ift. ens it-infrastruktur.

Finansielle højdepunkter for Q1 2022

  • Omsætningen var $363,0 millioner, en stigning på 83% i forhold til året før.
  • GAAP driftsindtægter var $10,4 millioner – GAAP driftsmargin var 3%.
  •  Cash flow fra driften var $147,4 millioner med et frit cashflow på 129,9 millioner dollars.

Udsigter for Q2 2022

  • Omsætning mellem $376 millioner og $380 millioner.
  • Non-GAAP driftsindtægt mellem $49 millioner og $53 millioner.

Udsigten for hele året – 2022

  • Omsætning mellem $1,60 milliarder og $1,62 milliarder.
  • Non-GAAP driftsindtægt mellem $240 millioner og $260 millioner

Datadogs CEO og Co-Founder, Olivier Pomel, havde følgende udtalelse til resultatet.

Vi ser fortsat kunder i alle størrelser og i alle brancher, fortsætte deres digitale transformations- og cloud-migreringsrejser. Ved at bruge vores forenede, cloud-native, end-to-end observerbarhed og sikkerhedsplatform, kan vores kunder bedre forstå og administrere deres voksende cloudmiljøer.
Datadog regnskab
Olivier Pomel
Co-Fonuder & CEO
Forventet fremtidige p/e værdier

Hvad tænker vi i Horizon3?

Fremtidsudsigterne for Datadog er meget lyse. Indtægten vokser rigtig flot og man får flere kunder på sine services, som samtidig bruger flere penge QoQ. Man har samtidig integrationer til hhv. Azure, AWS og Google Cloud, som er de 3 største inden for cloud infrastruktur, hvilket gør det nemt for virksomheder at integrere datadogs produkter.

Derudover er cloud rejsen på mange måder lige begyndt, hvilket samtidig kun vil øge efterspørgselen på services som Datadog leverer. Et andet plus er at deres produkter giver høj værdiskabelse for kunden, hvilket medvirker en klæbrighed der gør at virksomhederne forbliver kunder og forbruger flere penge på deres services.

I Horizon3 ser vi Datadog som dyrt prissat, hvis man udelukkende kigger på virksomhedens P/E værdi. Kvalitet koster, men samtidig kan man argumentere for, at når 30 % af omsætningen ender som frit cash flow, så vil valuation typisk være højere. Det er en af fordelene ved at være en asset light virksomhed.

I Horizon3 har vi en position i Datadog.

 

Abonnér på vores markedskommentarer

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev i dag og modtag løbende analyser og perspektiver på verdens mest innovative vækstvirksomheder direkte i din indbakke. 

Bliv medinvestor i vores investeringsfond