Horizon3

Strategiske samarbejdspartnere

Hos Horizon3 har vi en række dygtige og strategiske samarbejdspartnere, som vi arbejder tæt sammen med. 

Fundmarket er en strategisk samarbejdspartner for Horizon3.

Fundmarket

Horizon3 har et samarbejde med Fundmarket, som er en dansk forvalter af investeringsfonde. Fundmarket er investeringsforeningens back-office funktion og sørger hver dag for, at alle processer eksekveres med høj kvalitet.

Nordnet er en strategisk samarbejdspartner for Horizon3.

Nordnet

Nordnet er en moderne og digital børs, som er autoriseret og reguleret. I Horizon3 har vi Nordnet som en strategisk samarbejdspartner og vores fond kan naturligvis handles via deres platform. Derudover er vi også inviteret ind som bloggere på deres site.

Saxo - Be invested

Saxo

Saxo Bank er en fuldt autoriseret og offentligt reguleret bank med en moderne online handelsplatform. Hos Horizon3 har vi valgt Saxo Bank som samarbejdspartner, da det giver os hurtig, billig og let adgang til alle de vigtige finansielle markeder.

Capital Law CPH er en strategisk samarbejdspartner for Horizon3.

Capital Law CPH

Capital Law CPH er advokatfirma med speciale inden for fonde og investeringsforeninger. Capital Law CPH hjælper os med at implementere den altid gældende lovgivning og indhente de nødvendige godkendelser fra myndighederne.

BDO

BDO

BDO er Danmarks førende revisionshus for ejerledede virksomheder. Hos Horizon3 har vi valgt BDO som vores revisionspartner, da de har både kompetencerne og erfaringen med at hjælpe investeringsforeninger og fonde.

Skal vi samarbejde?

Vi er altid lydhør for at drøfte samarbejder og partnerskaber med andre, som kan være med til at give danskerne en bedre og mere sikker investeringsoplevelse.

Ræk endelig ud til os, hvis du har nogle muligheder eller idéer, du gerne vil drøfte. Du kan ringe til os på +45 2461 6480 eller skrive til os via linket herunder.

Læs mere om vores investeringsfond
Lyserøde prikker
Lyserøde prikker