Horizon3

Strategiske samarbejdspartnere

Hos Horizon3 har vi en række dygtige og strategiske samarbejdspartnere, som vi arbejder tæt sammen med. 

Fundmarket er en strategisk samarbejdspartner for Horizon3.

Fundmarket

Horizon3 har et samarbejde med Fundmarket, som er en dansk forvalter af investeringsfonde. Fundmarket er investeringsforeningens back-office funktion og sørger hver dag for, at alle processer eksekveres med høj kvalitet.

Nordnet er en strategisk samarbejdspartner for Horizon3.

Nordnet

Nordnet er en moderne og digital børs, som er autoriseret og reguleret. I Horizon3 har vi Nordnet som en strategisk samarbejdspartner og vores fond kan naturligvis handles via deres platform. Derudover er vi også inviteret ind som bloggere på deres site.

Saxo - Be invested

Saxo

Saxo Bank er en fuldt autoriseret og offentligt reguleret bank med en moderne online handelsplatform. Hos Horizon3 har vi valgt Saxo Bank som samarbejdspartner, da det giver os hurtig, billig og let adgang til alle de vigtige finansielle markeder.

Capital Law CPH er en strategisk samarbejdspartner for Horizon3.

Capital Law CPH

Capital Law CPH er advokatfirma med speciale inden for fonde og investeringsforeninger. Capital Law CPH hjælper os med at implementere den altid gældende lovgivning og indhente de nødvendige godkendelser fra myndighederne.

Deloitte er en strategisk samarbejdspartner for Horizon3.

Deloitte

Deloitte er Danmarks og verdens største revisions- og rådgivningshus. Hos Horizon3 har vi valgt Deloitte som vores revisionspartner, da de har både kompetencerne og erfaringen med at hjælpe investeringsforeninger og fonde.

Skal vi samarbejde?

I Horizon3 er vi altid på udkig efter nye strategiske samarbejdsaftaler eller partnerskaber. Det er dog vigtigt for os, at der er et formål med samarbejdet.

 

Ræk endelig ud til os, hvis du har nogle muligheder eller idéer som du gerne vil drøfte. Det er vi altid lydhør overfor.

 

Vi kan kontaktes her.

Venner af huset

Vi har nedenfor vist venner af huset. Ligesom Horizon3 er de alle organisationer og virksomheder, som arbejder på at styrke den danske aktiekultur.

Aktiedysten er en ven af huset.

Aktiedysten

Lær om aktier på Aktiedystens hjemmeside. Her vil du også kunne deltage i aktiespil for fiktive penge for på den måde at komme godt i gang aktier. Aktiedysten kan også hjælpe med at sætte aktier og investering på skoleskemaet.

Bliv medinvestor i vores investeringsforening
Lyserøde prikker
Lyserøde prikker