Horizon3

TheTradeDesk logo

Investeringscase for The Trade Desk aktien

The Trade Desk (NASDAQ:TTD) er en amerikansk teknologivirksomhed der specialiserer sig i real-time programmatisk marketings automation, som er designet til at personliggøre digital indhold til forbrugerne. 

The Trade Desk giver kunderne mulighed for at bruge deres cloud-baserede platform til at skabe, administrere og optimere datadrevne digitale annoncekampagner på tværs af en bred vifte af kanaler såsom connected tv, apps, websteder, mobile enheder, audio og hvor man ellers kan støde på digitale annoncer. Deres platform gør det muligt for alle annoncekøbere at opsætte algoritmer baseret på kundedata og målrette indholdet efter platformens bud på bedste annonceplads i realtid.

Hvorfor investere i The Trade Desk aktien?

Den globale overgang til digitale medier accelererer, og virksomheder investerer mere i online annoncering for at nå deres målgruppe. The Trade Desk er positioneret til at drage fordel af denne vækst, da deres teknologiplatform gør det muligt for annoncører at nå de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt og på tværs af forskellige digitale kanaler.

I Horizon3 ser vi AdTech gennemgå en ny fase, hvor især forbrugerne har brug for bedre gennemsigtighed af deres annonceringer. The Trade Desks tilgang hertil kan blive meget afgørende for deres succes og mission om at vinde markedsandele. Reklameverdenen har længe krævet mere gennemsigtighed, hvilket i den grad har manglet hos konkurrenter som Google og Meta.

Annoncering på digitale platform har gennemgået en stor forandring siden Apple introducerede deres nye IDFA regler, hvilket har gjort at flere selskaber er begyndt at kigge på andre alternativer og kilder til annonceringer. Det vurderer vi har en positiv betydning på den længere bane, da The Trade Desk arbejder meget målrettet med gennemsigtighed på omkostninger, targetering og deres datakilder. 

The Trade Desk er lykkes med at bygge en platform, som er blevet det nye og smarte hjem for annoncering. Man er blevet et sted hvor kunderne søger hen, hvis de vil sikre sig at deres indhold bliver modtaget af de rigtige kunder. Det sker via programmatiske og datadrevet marketingsautomation, som er bygget til at personliggøre digitalt indhold.

Derudover støtter The Trade Desk en bred vifte af annonceformater, herunder displayannoncer, videoannoncer, mobilannoncer og mere. Dette giver dem en konkurrencefordel, da de kan imødekomme forskellige annoncørers behov og tilpasse sig skiftende trends inden for annoncering.

Man er samtidig også meget anerkendt i branchen. Både Gartner og Forrester har kategoriseret dem som de førende inden for business to business annonceløsninger og Adtech, hvilket kan ses her:

Forrester Wave – B2B Advertising Solutions

Gartner Magic Quadrant – AdTech

Due diligence score

53

Point

Vi scorer alle investeringer efter parametre som produkt, forretningsmodel, potentiale, økonomi og ledelse. Den højeste mulige score er 60 point. 

ESG Score

0

Du kan læse mere om ESG
og scoringsmetoden her.

.

Investeringscasen for The Trade Desk

Herunder har vi kort beskrevet de kritiske hypoteser for vores investering i The Trade Desk aktien.

First-party data

The Trade Desk har allerede opbygget store mængde af first-party data, hvilket er afgørende for succesfuld og målrettet marketingsautomation.

Høj vækst

Vi ser et stort potentiale med høj fremtidig vækst for The Trade Desk. Man har det sidste år vokset indtægterne med 35%.


Gennemsigtighed

De er lykkes med at bygge et transparent produkt som markedet har efterspurgt, hvor der er gennemsigtighed mellem pris og målrettethed i annoncering.

Stærk forretningsmodel

Vi mener, at The Trade Desk har en skalérbar og profitabel forretningsmodel, som vi tror kan vokse sig meget større de næste par år.

Høj innovationskraft

Vi tror på, at The Trade Desks innovationskraft er stærk nok til, at de kan fortsætte med at udbygge deres produkt og blive en stor spiller indenfor AdTech.

Ledelsen og holdet bag

Ledelsen og teamet er lykkes med at bygge en platform som virkelig har fået succes, og det er til trods for rigtig hård konkurrence fra aktører som Meta og Google.

Økonomiske forventninger for The Trade Desk aktien

Baseret på estimater fra de analytikere der dækker The Trade Desk, forventes omsætning og værdisætningen at udvikle sig som vist herunder.

Forventet omsætning i mia. $

Forventet overskud per aktie i $

Forventet P/E værdi

Sidst opdateret 17. oktober 2023

Da vi ikke kender læserens risikoprofil eller investeringshorisont, skal denne investeringscase ikke opfattes som en anbefaling om at købe eller sælge The Trade Desk aktien.

Læs mere om The Trade Desk

Herunder kan du læse vores nyheder og researchmateriale hvor vi bl.a. berører The Trade Desk aktien.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores gratis analyser og få et bedre indblik i verdens mest innovative vækstvirksomheder og hvorfor vi tror, det vil give et godt, langsigtet afkast at investere i dem.

Lyserøde prikker
Lyserøde prikker
Læs mere om vores UCITS fond