Horizon3

Nystartet dansk fond blander sig med verdens bedste målt på afkast

Med kun tre måneder i markedet ligger Horizon3 allerede i toppen af analysebureaus rangering

Det internationalt anerkendte og uafhængige investeringsanalysebureau Morningstar rangerer løbende alle verdens investeringsfonde på parametre som afkast og risiko. I målingen tre måneder efter Horizon3’s lancering markerer fonden sig på en fjerdeplads og dermed i top1% – et resultat, der overgår stifternes forventninger: “Vi er da sindssygt stolte over ikke bare at kunne måle os med de bedste, men at slå de fleste af dem målt på afkast. Det er jo fonde, som vi kigger på med ærefrygt. Så at vores lille ælling begynder at ligne en svane, gør da kun det hele meget sjovere”, siger direktør i Horizon3, Henrik Karlsen.

Horizon3 blev lanceret på Nasdaq den 21. februar og har siden lanceringen haft et afkast på knapt 11%.

Fonden fokuserer på innovative vækstvirksomheder med strukturel medvind, positivt cash flow, solide finansielle balancer og ledelser, som også selv har hånden på kogepladen. Fonden henvender sig primært til investorer med en horisont på mindst fem år.

“Det er næsten ironisk, at vi med vores grundtanke om de langsigtede investeringer allerede nu kan fremvise så fine resultater. Men det klager vi ikke over. Vi ser det først og fremmest som en validering af vores investeringsstrategi. Og selvfølgelig også en lille smule held og tilfældigheder. Det her giver os bare endnu mere blod på tanden i forhold til det lange løb”, slutter Henrik Karlsen.

Morningstar rangerer løbende 621 fonde i kategorien Globale Large Cap Growth.

Horizon3 er startet af innovationsrådgiver Henrik Karlsen, IT-arkitekt Benjamin Roland Bjerre og iværksætter Esben Albertsen.

Abonnér på vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev i dag og modtag løbende analyser og perspektiver på verdens mest innovative vækstvirksomheder direkte i din indbakke. 

Investeringscases

Vidste du, at man kan læse alle vores investeringscases fra porteføljen?

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med de seneste nyheder fra de selskaber vi investerer i og markedsnyheder.

Køb Horizon3 Innovation

Køb Horizon3 Innovation via handelsplatformene eller din bank. Nuværende købskurs: 157.05

Bliv medinvestor i vores investeringsforening