Horizon3

CrowdStrike logo

Investeringscase for CrowdStrike aktien

CrowdStrike (NASDAQ:CRWD) er et amerikansk cybersecurity selskab, som er en af pionerne inden for cloud-leveret endpoint protection, som udnytter crowdsourcede data og cloud-analyse til at stoppe trusler. Deres produkt er udviklet til skyen, hvilket gør at kunderne straks kan implementere og skalere. Man har opbygget det således, at det er et modulopbygget endpoint security produkt, hvilket gør at kunderne kan sammensætte deres løsning efter behov og ønske. 

CrowdStrike bruger også AI og adfærdsmønster-matching for at stoppe brud. Deres produkt er ikke drevet 100% af artifical intelligence og machine kearning, ligesom man fx ser hos konkurrenten SentinelOne. CrowdStrike slår sig på at levere en fuld managed service, hvor man også leverer de bedste sikkerhedseksperter til at håndterer alle aspekter af endpoint sikkerhedsløsningen. Man tilbyder bl.a. 24/7 support, hvor man kan få hjælp til at investigere trusler eller få rådgivning omkring sikkerhedshændelser.

Hvorfor investere i CrowdStrike aktien?

I Horizon3 ser vi et stort behov for cybersecurity, som skal beskytte virksomhederne mod truslerne fra internettet. Det gælder både små som store virksomheder. Mængden af cyberangreb og kriminalitet stiger, hvilket sætter virksomhederne i konstant risiko. Derudover er det utrolig svært for dem, at finde de rette sikkerhedsfolk til selv at drive løsningen og investigere nye hændelser. Af den grund vælger flere virksomheder at købe servicen ude i byen, hvilket er til CrowdStrikes fordel.  

Derudover har CrowdStrike en utrolig evne til at onboarde nye kunder og fastholde eksisterende i deres økosystem. Det ser man blandt andet ved deres årligt tilbagevendende omsætning (ARR), hvor det fremgår meget tydeligt, at eksisterende kunder bruger flere penge ved at tilkøbe flere moduler. Det viser høj kundetilfredshed og et produkt der efterlever kundernes behov og krav.

Kigger vi på konkurrencesituationen har Crowdstrike en fordel ift. til de etablerede Cybersecurity-spillere, da man har bygget sit endpoint produkt til skyen, kombineret det med en letvægts agent til klienterne, konstant udviklede AI/ML-algortimer og et ekspert team til hjælp og rådgivning. Denne kombination gør at CrowdStrike har vokset sig til en af lederne inden for endpoint protection.

Crowdstrike befinder sig i en perfekt position til at drage fordel af en stærk voksende industri, ved at udnytte deres cloud tilgang, netværkseffekter og stærk ledelse. I Horizon3 ser vi cybersikkerhed som afgørende for virksomhedens eksistens. Virksomheder, der vælger at operere uden en top cybersikkerhedsløsning, vil lide.

Due diligence score

54

Point

Vi scorer alle investeringer efter parametre som produkt, forretningsmodel, potentiale, økonomi og ledelse. Den højeste mulige score er 60 point. 

ESG Score

0

Du kan læse mere om ESG
og scoringsmetoden her.

.

Investeringscasen for CrowdStrike

Herunder har vi kort beskrevet de kritiske hypoteser for vores investering i CrowdStrike.

Strukturel megatrend

Cybersecurity er blevet et kritisk komponent som alle virksomheder er tvunget til at investere i.

Høj vækst

CrowdStrike har gang i en vækstrejse, hvor man sidste år voksede omsætningen med 58% i forhold til sidste år.

Kundeengagement

Eksisterende kunder tilkøber flere services og forbruger flere penge på deres platform, hvilket bevidner om produkt- og kundetilfredshed.

Stærk forretningsmodel

Vi mener, at CrowdStrike har en skalérbar forretningsmodel, som også har vist modstandsdygtighed i de hårde tider.

Høj innovationskraft

Vi tror på, at deres innovationskraft vil fortsætte med at være stærk, og at de vil være på forkant med ny teknologi inden for endpoint protection.

Konkurrencefordel

Vi tror CrowdStrike kan opnå konkurrencemæssige fordele og netværkseffekter ved at have valgt en cloud native tilgang.

Økonomiske forventninger for CrowdStrike aktien

Baseret på estimater fra de analytikere der dækker CrowdStrike, forventes omsætning og værdisætningen at udvikle sig som vist herunder.

Forventet omsætning i mia. $

Forventet EBITDA i mio. $

Forventet P/S værdi

Sidst opdateret 17. oktober 2023

Da vi ikke kender læserens risikoprofil eller investeringshorisont, skal denne investeringscase ikke opfattes som en anbefaling om at købe eller sælge CrowdStrike aktien.

Læs mere om CrowdStrike

Herunder kan du læse vores nyheder og researchmateriale hvor vi bl.a. berører CrowdStrike aktien.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores gratis analyser og få et bedre indblik i verdens mest innovative vækstvirksomheder og hvorfor vi tror, det vil give et godt, langsigtet afkast at investere i dem.

Lyserøde prikker
Lyserøde prikker
Bliv medinvestor i Horizon3 Innovation