Horizon3

Cloudflare logo

Investeringscase for Cloudflare aktien

Cloudflare (NYSE:NET) er et amerikansk cloudselskab som sidder på et af verdens største netværk. Grundlæggende leverer de et netværk af servere, der kan forbedre sikkerheden, ydeevnen og pålideligheden af alt der er forbundet til internettet.Man gør det ved at fungere som en omvendt proxy, hvor anmodninger til og fra den oprindelige kilde, passerer gennem Cloudflares netværk.

Cloudflare inddeler deres forretningsområde i 4 kategorier – Applikation services, Netværk services, Zero Trust Services og R2 Object storage. Content Delivery Network (CDN), som er en del af applikation services og Cloudflares kerneprodukt da man startede virksomheden, er årsagen til at virksomheden i dag har et ekspansivt globalt netværk. Man kan lige nu nå ud til 95 % af verdens befolking inden for cirka 50 ms. Man har datacentre placeret på tværs af 275 byer og 100 lande. Det gør at virksomheden kan facilitere en lang række udviklingsindsatser via deres edge-netværk. 

Hvorfor investere i Cloudflare aktien?

I Horizon3 mener vi at Cloudflare har en lang række konkurrencefordele. Man har for det første en udvikler og innovationskultur, hvilket tydeligt ses i form af nye produktudgivelser og deres kundeopmærksomhed, hvor man konstant prøver at forstå de udfordringer de står med, og udvikle løsninger omkring disse. Cloudflare er desuden en organisation der er meget udviklerorienteret. Man tilbyder mange produkter og services til udviklermiljøet, hvilket gør det favorabelt at vælge deres løsninger til nye projekter, da det er nemt at adoptere deres teknologier.

Cloudflare har også skabt stærke relationer med netværksoperatører og internetudbydere. Man har samtidigt gennemgået investeringsintensive projekter for at opbygge egen netværksinfrastruktur, som for de fleste vil være meget svært at replikere. Deres servicestack er desuden meget sammenflettet og synergiorienteret, hvilket gør at de står i en fantastisk position til at hjælpe deres kunder på deres rejse mod skyen.

Kigger vi på Cloudflares TAM (Det samlede adresserbare marked), så har Cloudflares hurtige udviklingskadance og robuste teknologiske fundament resulteret i virksomhedens evne til at målrette sig mod en bred vifte af services. Mange af disse nye serviceområder kan blive en fantastisk mulighed for Cloudflare, som vi nøje observerer udviklingen på i Horizon3.

Slutteligt har Cloudflare en lang række gratis produkter, som giver dem mulighed for at tiltrække nye kunder, imens de samtidig kan anvende dataindsamlingen til forskellige optimeringsindsatser og forbedringsprojekter.

Due diligence score

53

Point

Vi scorer alle investeringer efter parametre som produkt, forretningsmodel, potentiale, økonomi og ledelse. Den højeste mulige score er 60 point. 

ESG Score

0

Du kan læse mere om ESG
og scoringsmetoden her.

.

Investeringscasen for Cloudflare

Herunder har vi kort beskrevet de kritiske hypoteser for vores investering i Cloudflare.

Strukturel megatrend

Vi tror på, at cloud adoption vil fortsætte i mange år frem, og at Cloudflare vil drage store fordele af denne strukturelle megatrend.

Høj vækst

Siden 2016 har man haft en CAGR (Compound annual growth rate) på 50%. Vi tror væksten vil fortsætte for Cloudflare.


Netværkseffekten

Vi tror på at Cloudflare vil opnå væsentlige netværkseffekter i takt med, at virksomheder adopter flere af deres services.

Stærk forretningsmodel

Vi mener, at Cloudflare har en spændende forretningsmodel. Man prøver virkelig at skabe nye produkter og synergier på tværs af deres service stack.

Høj innovationskraft

Innovationsniveauet i Cloudflare er ufattelig højt. Organistionen og kulturen oser af ny teknologi og nysgerrighed.


Teamet og ledelsen

Cloudflare er stifter ledet og teamet bag virker utrolig kompetente. Man ejer en stor positon af virksomheden og har hånden på kogepladen.

Økonomiske forventninger for Cloudflare aktien

Baseret på estimater fra de analytikere der dækker Cloudflare, forventes omsætning og værdisætningen at udvikle sig som vist herunder.

Forventet omsætning i mia. $

Forventet overskud per aktie i $

Forventet P/S værdi

Sidst opdateret 17. oktober 2023

Da vi ikke kender læserens risikoprofil eller investeringshorisont, skal denne investeringscase ikke opfattes som en anbefaling om at købe eller sælge Cloudflare aktien.

Læs mere om Cloudflare

Herunder kan du læse vores nyheder og researchmateriale hvor vi bl.a. berører Cloudflare aktien.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores gratis analyser og få et bedre indblik i verdens mest innovative vækstvirksomheder og hvorfor vi tror, det vil give et godt, langsigtet afkast at investere i dem.

Lyserøde prikker
Lyserøde prikker
Bliv medinvestor i Horizon3 Innovation