Horizon3

International tech-profil nyt bestyrelsesmedlem i Horizon3

Tidligere Gartner Research-direktør, Peter Søndergaard træder ind i bestyrelsen for den unge, danske fond for at konsolidere investeringsprocesserne

Det er blot 13 måneder siden, at innovations- og vækstfonden Horizon3 blev børsnoteret, men fonden har allerede sat sig godt til rette i markedet for globale vækstaktier. Med et samlet afkast siden starten på knapt 60% og en AUM på ca. 150 mio. kr. ligger Horizon3 nr. 2 i verden i Morningstar-kategorien Globale Large Cap Growth målt på afkast.

Med den succesfulde start har Horizon3 fået mulighed for at tilføre virksomheden en ønsket kapacitet i form af en af de mest anerkendte danske tech-profiler i verden, nemlig tidligere Gartner Research-direktør, Peter Søndergaard.

Direktør, Henrik Karlsen har tidligere arbejdet sammen med Søndergaard i netop Gartner, og han betragter det nye samarbejde som et drømmescenarie:

”Der er få mennesker inden for tech og digitalisering, jeg har så stor respekt for, som Peter. Jeg er sikker på, at hans globale udsyn og dybe kendskab til fondens investeringsunivers vil kunne ruste os yderligere. Jeg er stolt over, at han vil være med på turen og glæder mig til, at Horizon3 og fondens mere end 1000 medinvestorer får gavn af hans kompetencer”.

Peter Søndergaard, som i dag under eget navn rådgiver en række af verdens største virksomheder i digital transformation, har sagt ja til bestyrelsesposten i Horizon3 af en særlig årsag:

”Jeg glæder mig til at blive en del af fonden, som jeg har fulgt fra sidelinjen siden starten sidste år. Jeg er imponeret over de flotte resultater, men først og fremmest oplever jeg en indlysende rigtig investeringsstrategi. En strategi, der koncentrerer sig mere om virksomhedernes innovationskraft og langsigtede potentialer end om kortsigtede tekniske analyser. Min oplevelse af Horizon3 er, at der er fokus på helhedsbilledet af de enkelte virksomheder og deres plads i fremtiden. Det fokus er kun muligt med en i særklasse grundig due diligence, som jeg ser frem til at være med til at udvikle yderligere”.  

Peter Søndergaard erstatter Benjamin Roland Bjerre i bestyrelsen. Benjamin har samtidig solgt sine aktier i fonden og er dermed ikke længere en del af ejerkredsen.

Investeringscases

Vidste du, at man kan læse alle vores investeringscases fra porteføljen?

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med de seneste nyheder fra de selskaber vi investerer i og markedsnyheder.

Køb Horizon3 Innovation

Køb Horizon3 Innovation via handelsplatformene eller din bank. Nuværende købskurs: 151.5

Her kan du læse mere om vores fond