Horizon3

Horizon3 ejer aktier i ServiceNow.

Investeringscase for ServiceNow aktien

ServiceNow (NYSE:NOW) er en førende leverandør af cloud-baserede platforme og løsninger, der hjælper virksomheder med at automatisere og optimere deres digitale arbejdsprocesser. Virksomheden har knap 23.000 medarbejdere og ledes af Bill McDermott, der tidligere har haft toplederstillinger hos både SAP og Gartner.

Virksomheden blev grundlagt i 2004 og har siden etableret sig som en global nøglespiller inden for IT Service Management (ITSM) og Enterprise Service Management (ESM). ServiceNow’s platforme gør det muligt for virksomheder at digitalisere deres arbejdsprocesser, forbedre effektiviteten og levere en bedre brugeroplevelse til både medarbejdere og kunder.

ServiceNow’s platforme dækker et bredt spektrum af forretningsfunktioner, herunder IT, HR, kundeservice og sikkerhed. Og ved at integrere forskellige systemer og applikationer i én samlet platform, kan ServiceNow’s kunder nemmere administrere og overvåge deres aktiviteter. Det fører til øget effektivitet, bedre beslutninger og mere agilitet.

En af de primære grunde til, at ServiceNow aktien er interessant at investere i, er virksomhedens store vækstpotentiale. Der er stor efterspørgsel efter digital transformation og automatiserede processer, og ServiceNow er rigtig godt positioneret til at drage fordel af denne strukturelle trend. 

I Fonden investerede vi første gang i ServiceNow aktien 4. marts til en kurs på $773 per aktie.

Da vi ikke kender læsernes økonomi, risikoprofil og investeringshorisont, skal vores disposition ikke ses som en anbefaling til andre om hverken at købe eller sælge ServiceNow aktien.

Investeringscase for ServiceNow aktien

Herunder har vi kort beskrevet, hvor vi har valgt at investere i ServiceNow aktien. Dette skal ikke betragtes som en anbefaling til andre om at gøre det samme.

Strukturel medvind

Digital transformation og automatisering er områder med stor strukturel medvind, som vi tror, at ServiceNow er godt positionere til at drage fordel af i mange år frem.

Førende markedsposition

ServiceNow betragtes som den ledende globale spiller inden for sit felt med en stor og loyal kundebase. Hele 98% af sidste års kunder er også kunder i dag.

Stort vækstpotentiale

Analytikernes konsensusforventning er, at ServiceNow vil øge omsætningen med 15 til 20 procent årligt frem til udgangen af 2030.

Skalérbar forretningmodel

Få forretningsmodeller er mere profitable og skalérbare end digitale platforme. Det ses blandt andet på den voksende frie cash flow margin, som i 2023 var 30%.

Stærk innovationskraft

ServiceNow har en stærk innovationskraft, som bland andet har bragt dem i front inden for AI. Vi tror, at det vil hjælpe til at udvikle en endnu stærkere markedsposition.

Dygtig ledelse

ServiceNow er af af de allermest populære virksomheder at arbejde for i USA. Årsagen til det er ikke mindst deres dygtige ledelse, som har Bill McDermott i spidsen.

Økonomiske forventninger til ServiceNow

Vi har herunder vist analytikernes konsensforventninger til den fremtidige omsætnings, driftsindtjening og nettoindtjening per aktie.

Tallene er vist på non-GAAP basis og hentet fra finansplatform Koyfin.

Omsætning i mia. $

Driftsresultat i mia. $

Nettooverskud per aktie i $

Sidst opdateret 30. maj 2024

Da vi ikke kender læserens økonomi, risikoprofil eller investeringshorisont, skal vores holdning til ServiceNow aktien ikke opfattes som en anbefaling om at købe eller sælge aktier i virksomheden.

Læs mere om ServiceNow

Herunder kan du læse vores nyheder og perspektiver på ServiceNow aktien.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores gratis analyser og få et bedre indblik i verdens mest innovative vækstvirksomheder og hvorfor vi tror, det vil give et godt, langsigtet afkast at investere i dem.

Lyserøde prikker
Lyserøde prikker
Bliv medinvestor i vores UCITS fond