Horizon3

Global-E logo

Investeringscase for Global-E aktien

Global-E (NASDAQ:GLBE) er en cross-border udbyder af e-handelsløsninger, der hjælper onlineforhandlere med at udvide deres forretninger til nye internationale markeder. Virksomheden blev grundlagt i 2011 og har hovedkontor i London, Storbritannien. Global-E tilbyder en række tjenester, herunder cross-border betalingsbehandling, toldbehandling, lokal sprog- og valutasupport og levering til kunder over hele verden. Global-e leverer også analyser og dataindsigt for at hjælpe detailhandlere med at forstå forbrugeradfærd og optimere deres internationale ekspansionsstrategi. 

Hvorfor investere i Global-E aktien?

Global-E tilbyder som nævnt detailkæderne med at nå ud og sælge til kunder i andre lande. Det gøres blandt andet ved cross-border betalingsbehandling, hvor man muliggøre betalinger fra kunder over hele verden i en række forskellige valutaer. Det har en stor betydning, da man ellers kan risikere højere bounce rates på betalinger der ikke bliver gennemført i transaktionsøjeblikket, hvilket kan betyde tabt salg. 

Man tilbyder også håndtering og behandling af fortoldning, hvor man hjælper detailkæderne med at navigere i regler og krav i de forskellige lande, hvilket kan være en kompleks opgave for de fleste. En anden vigtig funktion er deres lokale sprog og valutasupport, hvilket gør det nemmere at sælge til kunder i andre lande, da man nemt kan tilføje multi-language til sit e-commerce site. Slutteligt giver man fordybet indsigt i forbrugeradfærd, hvilket gør det nemmere at forstå og optimere købsprocessen og den fremtidige ekspansionsstrategi. Man leverer derfor utrolig meget værdi med sit produkt og noget som samtidig er meget tidskrævende og tungt selv at drive. Den høje værdiskabelse giver derfor deres produkt en høj klæbrighed, hvilket gør at kunderne forbliver på deres platform. Det har vi også fået bekræftet de sidste par kvartaler, hvor store brands som Adidas og Disney har indgået et samarbejde med Global-E i relation til at fremme deres direct-to-consumer og cross-border salg. Det mener vi er endnu en stærk validering.

Man tilbyder integrationer til nogle af de største e-commerce platforme, såsom Shopify og Salesforce, hvilket gør det nemt for detailkæderne at tilføje deres services. 

I Horizon3 forventer vi, at e-commerce vil fortsætte med at vokse i mange år frem, og at Global E-Online er en af de virksomheder, der vil drage stor fordel heraf. Flere detailkæder ønsker at fremme deres direct-to-consumer og cross-border salg. Det er omfattende selv at håndtere og derfor giver det mening at indgå et samarbejde med Global-E, som kan varetag alt fra sprog, valuta, told, forsendelse og betaling. Vi ser derfor en meget lys fremtid forud og forventer at den høje vækst vil fortsætte.

Due diligence score

52

Point

Vi scorer alle investeringer efter parametre som produkt, forretningsmodel, potentiale, økonomi og ledelse. Den højeste mulige score er 60 point. 

ESG Score

0

Du kan læse mere om ESG
og scoringsmetoden her.

.

Investeringscasen for Global-E

Herunder har vi kort beskrevet de kritiske hypoteser for vores investering i Global-E.

E-commerce vokser fortsat

Vi tror på, at udbredelsen af e-commerce vil fortsætte mange år frem, og at Global-E vil drage stor fordel af denne udvikling.

Høj vækst

Vi forventer man vil fortsætte med den høje vækst, hvor man har en målsætning om at nå knap $800 millioner i omsætning i 2024.

Klæberighed

Global-E leverer et produkt som giver utrolig høj værdi, hvilket gør at kunderne forbliver på platformen.

Stærk forretningsmodel

Vi mener, at Global-E har en skalérbar og profitabel forretningsmodel, og ser et stort fremtidig potentiale.

Attraktiv konkurrencesituation

Der er få konkurrenter indenfor D2C-segmentet som kan konkurrere med Global-E. De får der er, kan ikke hamle op med deres teknologi og tilbud.

Sund balance

Man har en sund balance, hvor man har omkring 500 millioner i kontanter, likvider og kortsigtede investeringer ved udgangen af 3. kvartal 2022.

Økonomiske forventninger for Global-E aktien

Baseret på estimater fra de analytikere der dækker Global-E, forventes omsætning og værdisætningen at udvikle sig som vist herunder.

Forventet omsætning i mio. $

Forventet EBITDA i mio. $

Forventet P/E værdi

Sidst opdateret 17. oktober 2023

Da vi ikke kender læserens risikoprofil eller investeringshorisont, skal denne investeringscase ikke opfattes som en anbefaling om at købe eller sælge Global-E aktien.

Læs mere om Global-E

Herunder kan du læse vores nyheder og researchmateriale hvor vi bl.a. berører Global-E aktien.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores gratis analyser og få et bedre indblik i verdens mest innovative vækstvirksomheder og hvorfor vi tror, det vil give et godt, langsigtet afkast at investere i dem.

Lyserøde prikker
Lyserøde prikker
Bliv medinvestor i vores investeringsforening