Horizon3

Research

Research af de globale vækstaktier

I Horizon3 bruger vi meget tid på at research vores investeringscase. Vores due diligence proces foregår løbende, hvor vi gennemgår vores investeringer via blandt andet en systematisk scoringsproces, investeringskriterier, værdisætning mm. Vi deler løbende vores research, analyser og perspektiver på verdens mest innovative vækstvirksomheder, og du kan få dem tilsendt direkte til din indbakke. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores gratis nyhedsbrev i formularen nederst på siden.

På en ti-års horisont er udviklingen i aktiemarkedet 74% korreleret med virksomhedernes evne til at skabe vækst. Derfor har vækstaktier de sidste ti år også givet et højere afkast end alle andre kategorier af aktier. Hos Horizon3 tror vi, billedet vil gentage sig, når der igen gøres status om tre, fem og ti år.

Alt researchmateriale tilgængeligt på Horizon3 er kun beregnet til informationsformål. Det er ikke et tilbud eller en opfordring til at købe eller sælge. Vores research skal ikke ses som en opfordring eller investeringsrådgivning i form af en personlig anbefaling til læseren.

I Horzion3 bruger vi mange forskellige kilder og værktøjer som led i vores research og nyhedsartikler. Vi forsøger efter bedste evne at vurdere informationernes rigtighed før publicering, men der gives ingen erklæring herom. 

Vi påtager os intet ansvar for direkte tab eller følgetab, som følge af transaktioner foretaget baseret på vores researchmateriale.

Investeringscases

Vidste du, at man kan læse alle vores investeringscases fra porteføljen?

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med de seneste nyheder fra de selskaber vi investerer i og markedsnyheder.

Køb Horizon3 Innovation

Køb Horizon3 Innovation via handelsplatformene eller din bank. Nuværende købskurs: 157.05

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores gratis analyser og få et bedre indblik i verdens mest innovative vækstvirksomheder og hvorfor vi tror, det vil give et godt, langsigtet afkast at investere i dem.

Nyhedsbrev
Bliv medinvestor i vores kommende investeringsfond