Horizon3

Vores afkast

Horizon3 Innovation

24

Antal positioner

12.36%

Siden børsnotering

43.96%

Porteføljen år til dato

Vores afkast

Horizon3 Innovation

24

Antal positioner

12.36%

Siden børsnotering

43.96%

Porteføljen år til dato

Investeringscases

Du kan læse investeringscases for alle vores positioner

Airbnb logo

Airbnb er en online markedsplads, der forbinder folk som ønsker at leje deres hjem ud, med folk der leder efter boliger i et specifikt område.

Tier 2
Amazon Logo

Amazon er et af verdens førende techselskab som primært er kendt for deres cloud-service AWS, e-commerce platform og logistiknetværk.

Tier 1
AMD logo

AMD er en af de førende virksomheder inden for chip-industrien, hvor man tilbyder en af branchens bedste processorteknologier.

Tier 2
Apple Logo

Apple er verdens største teknologivirksomhed, der har specialiseret sig i forbrugerelektronik, software og onlinetjenester.

Tier 1
ASML_Logo

ASML er en hollandsk teknologivirksomhed, der designer og fremstiller avanceret litografiudstyr, der bruges i semiconductor industrien

Tier 1
Block logo

Block opererer med finansielle tjenester og digital betaling. Man har en platform rettet mod SMB, som hjælper dem med POS og kreditkortbetalinger.

Tier 2
Cloudflare logo

Cloudflare er et cloudselskab som sidder på et af verdens største globale netværk, hvor man tilbyder en bred vifte af sikkerhed og cloudservices.

Tier 3
Confluent

Confluent er en førende virksomhed inden for datastreaming, realtidsbehandling og analyse af data fra forskellige kilder.

Tier 3
crowdstrike logo

CrowdStrike er en ledende amerikansk cybersecurity virksomhed der leverer cloud-native endpoint protection som er modulært opbygget.

Tier 2
Datadog logo

Datadog er en cloud virksomhed, som er kendt for at tilbyde performance overvågning, log management og analyseværktøj til IT-infrastruktur.

Tier 2
Global-E logo

Global-e hjælper selskaber med at skalere deres forretning til nye markeder, ved at fjerne kompleksiteten i e-commerce økosystemet.

Tier 2
MercadoLibre logo

MercadoLibre er en Argentinsk virksomhed som driver den største online e-commerce og betalingsøkosystem i Latinamerika.

Tier 2
Microsoft logo

Microsoft er en amerikansk tech-gigant indenfor blandt andet cloud services, operativsystemer, cybersecurity og computer software.

Tier 1
MongoDB

MongoDB specialiserer sig i database management. De udfordrer ældre, relationelle databaser gennem et skemaløst databasedesign.

Tier 3
NuBank logo

Nubank er en sydamerikansk neobank, med fokus på kompromisløs kundeoplevelse, teknologi, design og data science.

Tier 2
Nvidia logo

Nvidia er et amerikansk teknologiselskab, som er verdens førende inden for GPU design, chipset, virtualisering, multimediesoftware mm.

Tier 1
PANW Logo

Palo Alto Networks er en cybersikkerhedsvirksomhed, der leverer avancerede sikkerhedsløsninger til organisationer over hele verden.

Tier 1
Snowflake logo

Snowflake er en cloudbaseret data virksomhed som hjælper med handlingsorienteret indsigt fra en bred vifte af forskellige datakilder.

Tier 3
SoFi logo

SoFi er en amerikansk bank som forsøger at disrupte de etablerede banker med deres moderne og digitale tilgang til finansielle services.

Tier 3
Tesla Logo

Tesla er verdens førende elbil producent. De beskæftiger sig også med design og udvikling, selvkørende teknologi, energisystemer og solceller.

Tier 1
The Trade Desk

The Trade Desk specialiserer sig i real-time programmatisk marketings automation, som er designet til at personliggøre digital indhold.

Tier 2
Uber

Uber tilbyder en app-baseret transportplatform, der bl.a. forbinder brugere med privatbilister for nem og bekvem transport til deres destinationer.

Tier 2
UiPath Logo

UiPath er en amerikansk softwarevirksomhed, der hjælper virksomheder med at automatisere trivielle arbejdsgange med deres RPA software.

Tier 3
Upstart logo

Upstart hjælper långivere med at kreditvurdere låntagere på baggrund af den reelle risiko. Til det bruger Upstart kunstig intelligens.

Tier 3

Porteføljen består af 20-30 globale vækstaktier

Vores porteføljesammensætning er inddelt i tre kategorier. Vægtningen af dem justerer vi løbende alt efter, hvordan de makroøkonomiske forhold udvikler sig. I den seneste tid har vi haft en overvægt af tier 1 aktier på grund af stigende inflation og renter. Ser vi tegn på, at disse forhold ændrer sig, vil vi gradvist øge allokeringen til tier 2 og 3 aktier. På den måde øger vi afkastet i gunstige tider og reducerer tabene i de mest volatile perioder.

Vi kategoriser vores portefølje

Vi inddeler vores positioner i 3 kategorier, som et risikostyringsværktøj 

Tier 1

Markedsleder

God vækst

Stort overskud

Stærk balance

Svært at disrupte

Eksempel

Microsoft

Tier 2

Gorillaer

Høj vækst

Laver overskud

Sund balance

Voksende voldgrav

Eksempel

CrowdStrike

Tier 3

Disrupterne

Hypervækst

Positivt cash flow

Overskud re-investeres i vækst

Skalérbar forretningsmodel

Eksempel

Datadog

Blev medinvestor i vores investeringsfond