Horizon3

Afkast og kvartalsrapporter

Fonden Horizon3 innovation investerer i verdens mest innovative vækstvirksomheder, der samtidig har strukturel medvind, positivt cash flow, solide finansielle balancer og dygtige ledelser, der også selv har hånden på kogepladen.

På denne side kan du følge med i fondens afkast, downloade investorpræsentationer eller se vores kvartalsvise investorwebinarer. Nederst på siden kan du også tilmelde sig vores næste live webinar, som vi afholder én gang i kvartalet, når regnskabssæsonen er afsluttet.

Horizon3 Innovation er en udloddende UCITS fond, som henvender sig til investorer med en langsigtet investeringshorisont på mindst fem år. Fonden benytter sig ikke af gearing og tager heller ikke ekstra betaling for positivt afkast.

Vores afkast

Horizon3 Innovation

-0.39%

I dag

7.32%

Sidste 30 dage

11.97%

År til dato

Kursudviklingen

Grafen herunder viser fondens kursudvikling siden børsnoteringen 20 februar 2023.

Kvartalsoverblik

Herunder kan du læse vores kvartalsupdate, downloade investorpræsentationer og se vores investorwebinarer fra de forskellige kvartaler.

Kvartal
Resumé
Investorpræsentation
Investorwebinar

3. kvartal 2023

2. kvartal 2023

1. kvartal 2023

4. kvartal 2022

Kvartalsoverblik

Kvartal
Resume
Investorpræsentation

Q2, 2023

Q1, 2023

Q4, 2022

Tilmeld dig næste investorwebinar

På vores vores kommende live investorwebinar giver vi en status på den seneste regnskabssæson. Vi gennemgår kvaliteten af porteføljevirksomhedernes regnskaber og forholder os til, hvordan de har eksekveret i forhold til forventningerne.

Vi kigger også nærmere på fondens afkast, virksomhedshedernes værdisætninger og fremtidsudsigter. Investorwebinaret slutter med Q&A session.

Der vil være plads til 150 deltagere, så hurtig tilmelding anbefales.

Tilmeld dig her:

Investorwebinar for eksisterende og potentielle medinvestorer
  • 19. marts 2024
  • 20:00 til 21:00
  • Live webinar
Investér i fonden Horizon3 Innovation