Horizon3

Afkast og kvartalsrapporter

Fonden Horizon3 innovation investerer i verdens mest innovative vækstvirksomheder, der samtidig har strukturel medvind, positivt cash flow, solide finansielle balancer og dygtige ledelser, der også selv har hånden på kogepladen.

På denne side kan du følge med i fondens afkast, downloade investorpræsentationer eller se vores kvartalsvise investorwebinarer. Nederst på siden kan du også tilmelde sig vores næste live webinar, som vi afholder én gang i kvartalet, når regnskabssæsonen er afsluttet.

Horizon3 Innovation er en udloddende UCITS fond, som henvender sig til investorer med en langsigtet investeringshorisont på mindst fem år. Fonden benytter sig ikke af gearing og tager heller ikke ekstra betaling for positivt afkast.

Vores afkast

Horizon3 Innovation

-0.45%

I dag

1.14%

Sidste 30 dage

12.36%

År til dato

Kursudviklingen

Grafen herunder viser fondens kursudvikling siden børsnoteringen 20 februar 2023.

Henrik Karlsen er CEO i Horizon3

Afkast på 12,77% i første kvartal

Årets første kvartal ligger nu bag os. Og glædeligvis kan vi se tilbage på endnu et kvartal, hvor vores investeringsstrategi leverede et afkast, som var højere end både det danske og store udenlandske indeks. 

Herunder kan du læse mere om første kvartals afkast, de specifikke aktier i porteføljen og de øvrige milepæle, som fonden passerede i årets første tre måneder.

Husk at historisk afkast ikke er nogen garanti for fremtidigt afkast.

Historiske afkast

Herunder kan du se de historiske kvartalsvise afkast siden fondens start. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidigt afkast.

Årstal
Første kvartal
Andet kvartal
Tredje kvartal
Fjerde kvartal
Hele året

2024

12,77%

2023

4,07% *

17,10%

- 0,80%

16,20%

40,49%

* Fonden blev først lanceret 6. februar 2023 og børsnoteret 20. februar 2023, hvor afkastet for første kvartal 2023 ikke tæller et helt kvartal.

Følg med i fondens afkast

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag og følg med i fondens afkast og de virksomheder, som fonden investerer i. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen.

Horizon3 er netop flyttet ind i nye lokaler midt i Esbjerg.
Investér i fonden Horizon3 Innovation