Horizon3

Pensionsopsparing

Vores vision er at skabe Danmarks bedste investeringsforening målt på langsigtet afkast, gennemsigtighed og omkostninger. Vores strategi er at investere i verdens bedste og mest innovative vækstvirksomheder for på den måde at skabet et højt, langsigtet afkast på din pensionsopsparing.

Vores investeringsforening bliver en såkaldt UCITS fond, som er en europæisk standard, der stiller strenge krav til spredning, risikostyring og gearing. Alt sammen med det formål at give den bedst mulige beskyttelse til investorerne.

Investeringsforeningen vil typisk eje aktier i 20 til 30 stærke og innovative vækstvirksomheder, som vi tror har fremtiden i sig. På den måde kan værdien af din pensionsopsparing vokse i takt med, at virksomhederne udvikler dig.

Vi vil gerne holde
det simpelt

Hvorfor vælge vores investeringsforening til din pensionsopsparing?

Innovative vækstvirksomheder

Vores investeringsforening investerer din pensionsopsparing i verdens bedste og mest innovative vækstvirksomheder. Undersøgelser viser, at det over tid skaber det bedste afkast.

Fuld gennemsigtighed

Hold dig opdateret på din pensionsopsparing gennem vores ugentlige updates. Én gang om måneden kan du også deltage i vores webinar, hvor du kan lære mere om vores investeringer.

Spredning af risiko

Vores investeringsforening består af 20 til 30 globale vækstaktier. Vi er bundet af UCITS reglerne, hvilket stiller strenge krav til spredning, risikostyring og gearing.
 

Lave omkostninger

Det koster et fast årligt gebyr på 1,50% af være med i vores investeringsforening. For de penge finder vi de bedste virksomheder og holder øje med, at de udvikler sig som forventet.

Portefølje

Afkast år til dato

 

60.57%

 

Lyserøde prikker
Lyserøde prikker

Prøv vores investeringsberegner

Vi har lavet en investeringsberegner, som viser hvor meget en fast investeringsplan kan få din pensionsopsparing til at vokse over tid ved at udnytte compounding effekten.

Resultatet i vores investeringsberegner er en forenkling af virkeligheden. Det reelle resultat afhænger af en lang række faktorer som eksempelvis sammensætning af aktieporteføljen, markedsforholdende og dine personlige skatteforhold.

Two columns
Vertical
Horizontal
Investeringsberegner
Compounding-effekten
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Your service request has been completed!
We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}

Andre relevante artikler

Find andre artikler, som kunne være relevant og informativ, når du skal investere din pensionsopsparing.

Bedste pensionsopsparing

investér din pensionsopsparing via handelsplatformene
eller din bank

Du finder os lettest ved at søge på Horizon3 Innovation eller ISIN koden DK0062267449.

Lyserøde prikker
Lyserøde prikker
Horizon3 Nordnet
Lyserøde prikker
lyserod grafik
Læs vores investeringscases på vores positioner