Horizon3

SentinelOne Logo

Investeringscase for SentinelOne aktien

SentinelOne (NASDAQ:S) er et amerikansk cybersecurity selskab som leverer endpoint protection. SentinelOne forener forebyggelse, detektion og respons i en enkelt platform drevet af sofistikeret maskinlæring og intelligent automatisering. Det muliggør at de kan forudsige ondsindet adfærd på ens maskiner og netværk, og hurtigt kan eliminere truslerne.

SentinelOne bruger en AI-drevet XDR-platform (extended detection and response). SentinelOne mener, at en blanding af dets apparater, cloud-tjenester og AI-motor tilsammen, gør dem i stand til at reagere hurtigere på trusler end on-site eller cloud-native tjenester.

Man slår sig på at tilbyde en længere EDR-datarentention end konkurrenterne. Deres AI teknologi kan korrelere og kontekstualisere alarmer og trusler uden behov for menneskelig indblanding, hvilket gør at de hævder at have industriens hurtigste respons og reaktionstid.

Derudover har man også meget fokus på at hjælpe kunder som ikke nødvendigvis sidder på de nyeste og mest opdateret operativsystemer. Man understøtter bl.a. de største platforme som Windows, MacOS og Linux. Man tilbyder også beskyttelse af cloud workloads, og de kan sikre VM’er og containere som fx. kører på AWS, Azure, GCP, Docker og Kubernetes.

Hvorfor investere i SentinelOne aktien?

I Horizon3 ser vi et stigende behov for cybersecurity, som kan beskytte virksomheder mod truslerne fra internettet. Det gælder både små som store virksomheder. En statistik fra World of Statistics viser, at vi mennesker i dag kun udgør 38,5 % af den trafik der generes via internettet, hvor Ai, Bots, Hacker tools mm. står for resten. Mængden af cyberangreb og kriminalitet stiger, hvilket sætter virksomhederne i konstant risiko.

I Horizon3 tror vi på, at SentinelOnes Ai tilgang til cybersecurity kan blive afgørende for deres succes. Man er allerede en af lederne, hvilket også bliver bekræftet af både Gartner og Forrester. Derudover scorer man bedre end både Microsoft og CrowdStrike på MITRE frameworket, hvilket er ganske imponerende. Virksomheder er i dag nødsaget til at investere mange penge i cybersecurity, hvilket kommer til gavn for SentinelOne.

Due diligence score

52

Point

Vi scorer alle investeringer efter parametre som produkt, forretningsmodel, potentiale, økonomi og ledelse. Den højeste mulige score er 60 point. 

Investeringscasen for SentinelOne

Herunder har vi kort beskrevet de kritiske hypoteser for vores investering i SentinelOne aktien.

Strukturel megatrend

Cybersecurity er blevet et kritisk komponent som alle virksomheder er tvunget til at investere i.

Høj vækst

SentinelOne har virkelig gang i en vækstrejse. Man har vokset omsætningen med 124% i forhold til sidste år.

Kundeengagement

Eksisterende kunder tilkøber flere services og forbruger flere penge på deres platform, hvilket bevidner om produkt- og kundetilfredshed.

Stærk forretningsmodel

Vi mener, at SentinelOne har en skalérbar forretningsmodel, som også har vist modstandsdygtighed i de hårde tider.

Høj innovationskraft

Vi tror på, at deres innovationskraft vil fortsætte med at være stærk, og at de vil være på forkant med ny teknologi inden for endpoint protection.

Konkurrencefordel

Vi tror SentinelOne kan opnå nogle konkurrencemæssige fordele ved at have valgt en Ai-tilgang til endpoint protection.

Økonomiske forventninger for SentinelOne aktien

Baseret på estimater fra de analytikere der dækker SentinelOne, forventes omsætning og værdisætningen at udvikle sig som vist herunder.

Forventet omsætning i mio. $

Forventet EBITDA i mio. $

Forventet P/S værdi

Sidst opdateret 17. februar 2023

Da vi ikke kender læserens risikoprofil eller investeringshorisont, skal denne investeringscase ikke opfattes som en anbefaling om at købe eller sælge SentinelOne aktien.

Læs mere om SentinelOne

Herunder kan du læse vores nyheder og researchmateriale hvor vi bl.a. berører SentinelOne aktien.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores gratis analyser og få et bedre indblik i verdens mest innovative vækstvirksomheder og hvorfor vi tror, det vil give et godt, langsigtet afkast at investere i dem.

Lyserøde prikker
Lyserøde prikker
Læs mere om vores investeringsforening