Horizon3

Hims & Hers logo

Investeringscase for Hims and Hers aktien

Hims & Hers (NYSE:HIMS) blev grundlagt i 2017 af Andrew Dudum, som så et behov for en lettere, billigere og mere diskret tilgang til sundhedspleje. Hans vision var at skabe en sundhedsplatform, der gør det lettere for amerikanere at få adgang til sundhedydelser og behandlinger uden de barrierer, der ofte er forbundet med det traditionelle sundhedssystem i USA.

Him & Hers havde ved udgangen af 2023 1,5 mio. abonnenter, som i snit brugte $54 om måneder på deres digitale platform. Omsætningen var $872 mio., hvilket var 65% mere end året før. Det frie cash flow var $47 mio. sammenlignet med et minus på næsten $34 mio. i 2022.

Netop skiftet fra negativt til positivt frit cash flow har vægtet højt i vores beslutning om at investere i Hims & Hers aktien.

Hims & Hers har været dygtige til at udvikle og skalere personificerede behandlingsforløb inden for eksempelvis hårtab, vægttab og hudsygdomme. Ved udgangen af 2023 var 30% af alle abonnementer på Hims & Hers platform tilknyttet et af deres personificerede behandlingsforløb. Det er en fordobling i forhold til 2022, hvor kun 15% udnyttede den mulighed.

På sigt forventer CEO Andrew Dudum, at hovedparten af abonnenterne vil være tilknyttet et  personificeret forløb hos Hims & Hers.

I fonden købte investerede vi første gang i Hims & Hers aktien 14. marts 2024, hvor vi betalte $14,78 per aktie. 

Da vi ikke kender læsernes økonomi, risikoprofil og investeringshorisont, skal vores disposition ikke ses som en anbefaling til andre om hverken at købe eller sælge Hims & Hers aktien.

Investeringscase for Hims & Hers aktien

Herunder har vi kort beskrevet, hvor vi har valgt at investere i Hims & Hers aktien. Dette skal ikke betragtes som en anbefaling til andre om at gøre det samme.

Strukturel megatrend

Dårlig sundhed er en stor udfordring i USA, hvor Hims & Hers opererer. Og behovet for nye løsninger er store. Vi tror på, at Hims & Hers er godt positioneret til at drage fordel.

Innovativ og bedre løsning

Hims & Hers' digitale platform kan giver de fleste amerikanere bedre, hurtigere og billigere adgang til god behandling inden for udvalgte sundhedsområder.

Forretningsmodellen

Hims & Hers har en forretningsmodel, som de har vist er profitabel. Vi tror også, at de har en vældig skalérbar forretningsmodel, som vil vise sit værd de næste 5-10 år.

Høj vækst

Stifter og CEO Andrew Dudum mener, at Hims & Hers har en målgruppe på mindst 100 mio. amerikanere. Er det sandt har Hims & Hersen lang vækstkurve foran sig.

Sundt cash flow

Hims & Hers er allerede cash flow positive trods det, at virksomheden endnu er på et meget tidligt stadie af sin udviklingskurve. Vi tror, at det vil vokse de kommende år.

Skin-in-the game

Stifter og CEO Andre Dudum ejer cirka 16% af aktierne i Hims & Hers. Han har derfor i høj grad personligt hånden på kogepladen, hvilket er et vigtig for os.

Økonomiske forventninger til Hims & Hers

Vi har herunder vist analytikernes konsensforventninger til den fremtidige omsætnings, driftsindtjening og nettoindtjening per aktie.

Tallene er vist på non-GAAP basis og hentet fra finansplatform Koyfin.

Omsætning i mio. $

Dritsresultat i mio. $

Nettooverskud per aktie i $

Sidst opdateret 30. maj 2024

Da vi ikke kender læserens økonomi, risikoprofil eller investeringshorisont, skal vores holdning til Hims & Hers aktien ikke opfattes som en anbefaling om at købe eller sælge aktier i virksomheden.

Læs mere om Hims & Hers

Herunder kan du læse vores nyheder og perspektiver på Hims & Hers aktien.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores gratis analyser og få et bedre indblik i verdens mest innovative vækstvirksomheder og hvorfor vi tror, det vil give et godt, langsigtet afkast at investere i dem.

Lyserøde prikker
Lyserøde prikker
Bliv medinvestor i vores UCITS fond