Horizon3

Fonde og Familie offices

Horizon3 Innovation er en børsnoteret og specialiseret fond med et dedikeret fokus på verdens mest innovative vækstvirksomheder. Virksomheder der samtidig har strukturel medvind, positivt cash flow, sunde finansielle balancer – og hvor ledelsen også selv har hånden på kogepladen.

Fonden er aktivt forvaltet og har en koncentreret aktieportefølje på mellem af 20 og 30 globale, børsnoterede kvalitetsvirksomheder. Vi har en investeringshorisont på mindst fem år, men validerer løbende alle fondens positioner.

Vi vil gerne samarbejde med andre fonde og family offices, som ligesom os ønsker at investere langsigtet i innovative og profitable vækstvirksomheder, som har fremtiden i sig.

Fonden er børsnoteret på Nasdaq og har ISIN koden DK0062267449.

Vi vil gerne holde
det simpelt

Hvorfor investere i Horizon3?

Innovative vækstvirksomheder

På ti års sigt er der en 74% korrelation mellem en virksomheds vækst og udviklingen i aktiekursen. Og vækst er ofte et direkte resultat af innovation.

Spredning af risiko

Vores UCITS fond har 20-30 kvalitetsvirksomheder i porteføljen. På den måde spreder investorerne sin risiko i forhold til at investere i enkeltaktier. 

Solid økonomi

Vi elsker innovation og vækst, men også positivt cash flow og stærke finansielle balancer. Alle virksomheder i fondens portefølje har derfor også en solid økonomi.

Stor fisk i den lille sø

Vi er ny, lille og anderledes fond med en klar strategi. Og vi vil gå mange ekstra mil for at skabe værdi for de fonde og family offices, der vil investere sammen med os.

Portefølje

Afkast år til dato

 

64.83%

 

Lyserøde prikker
Lyserøde prikker

Vi har seks klare investeringskriterier

Vores grundige due diligence proces hjælper os til kun at investere i det allerbedste virksomheder.

Strukturel medvind

Vi investerer kun i de virksomheder, som er på forkant med stærke, globale megatrends - og som vil drage størst fordel af dem.

Skalerbar forretningsmodel

Det er helt afgørende for os, at de virksomheder vi investerer i, har en skalerbar forretningsmodel - med solide voldgrave.

Høj vækst

På en 10-års horisont vil 74% af udviklingen i en virksomheds aktiekurs være defineret af den omsætningsvækst, den kan generere.

Stærk innovationskraft

Virksomheder med en stærk innovationskraft udvikler løbende nye muligheder, som kan skabe helt nye vækstkurver.

Positivt cash flow

For os er det vigtigt, at de virksomheder vi investerer i, genererer positivt cash flow - eller som minimum har muligheden for det.

Skin in the game

Det er afgørende for os, at topledelsen ejer en væsentlig del af virksomhedens aktier - det giver skin in the game.

Kontakt os for et uforpligtende møde

Kontakt investeringschef Henrik Karlsen direkte på 2461 6480 eller udfyld formularen herunder. Så vil vi kontakte dig snarest muligt.

Andre relevante artikler

Find andre artikler, som kunne være relevant og informativ, når du skal investere dine frie midler.

Kapitalforvaltning

Se virksomhederne i vores aktieportefølje