Horizon3

Tilmeld dig vores investorwebinar 8 juni.

Horizon3 investorwebinar
8. juni 2023
20.00 - 21.00
Live webinar

Fonden Horizon3 Innovation er kommet rigtig flot fra start. Efter de første tre måneder på børsen ligger fonden helt i top både nationalt og globalt, når der måles på afkast til fonden og dens medinvestorer.

Det og meget andet vil vi fortælle mere om torsdag den 8. juni, hvor vi holder vores næste investorwebinar, som både eksisterende såvel som potentielle medinvestorer er velkommen til at tilmelde sig.

På webinaret giver vi en status på aktieporteføljens 24 virksomheders regnskaber for årets først kvartal, deres fremtidsudsigter og ikke mindst deres værdiansættelser. Vi tager også de lidt mere langsigtede briller på og prøver at skære igennem den kortsigtede støj, som ofte har tendens til at påvirke aktiedagsordenen. 

Der vil være plads til maksimalt 150 deltagere til dette webinar, så hurtig tilmelding anbefales. 

Agenda for webinaret

 • Kort status på fonden
  Vi starter med en kort introduktion til fonden, dens investeringsstrategi og horisont, og giver en kort status på aktieporteføljens afkast år til dato sammenlignet med en række relevante benchmarks.
 • De 24 virksomheders regnskaber
  Vi tror på, at det er virksomhedernes langsigtede udvikling, der definerer deres aktiekurs og ikke omvendt. Vi giver et overblik over, hvordan virksomheder i fonden aktieportefølje klarer sig, når vi kigger på de fundamentale faktorer.
 • Virksomhedernes fremtidsudsigter
  Vi gennemgår kort fremtidsudsigterne for de 23 virksomheder, som lige nu udgør fondens aktieportefølje. Vi kigger blandt andet på, hvordan både omsætningen og indtjeningerne forventes at udvikle sig de næste to til tre år.
 • Værdisætning af virksomhederne
  En god investeringsmulighed indeholder både en god, potentiel upside og en fornuftigt margin of safety. Vi ser nærmere på, hvordan vores aktieportefølje ser ud, når vi tager de briller på.
 • Gennemgang af investeringscases
  Vi dykker ned i et par af de virksomheder i aktieporteføljen, som der har været mest støj omkring i løbet af første kvartal og forklarer, hvordan vi i fonden forholder os til det langsigtede investeringspotentiale.
 • Feedback og spørgsmål fra deltagerne
  Vi tager imod feedback og spørgsmål fra deltagerne, som vi efter bedste evne vil forsøge at besvare. Forslag og ideer til fonden er også velkomne.

Tilmeld dig webinaret

Hjælp os ved at dele webinaret

Læs mere om vores investeringsfond