Horizon3

Investorwebinar for tredje kvartal 2023

Horizon3 webinar
7. december 2023
20.00 - 21.00
Live webinar

Fonden Horizon3 Innovation havde et rigtig flot andet kvartal, hvor samtlige af virksomhederne i fondens portefølje trods udfordrende makroøkonomiske vilkår tjente flere penge end forventet. Det har ifølge analysebureauet Morningstar placeret fonden blandt de bedste globalt målt på afkast, siden den blev børsnoteret 20. februar i år.

7. december holder vi vores næste investorwebinar, hvor vi giver fondens medinvestorer og andre interesserede en status på tredje kvartal. Vi gennemgår porteføljevirksomhedernes regnskaber, deres fremtidsudsigter og ikke mindst deres øjeblikkelige værdiansættelser. Vi vil også gennemgå et par af fondens investeringscases, inden vi giver deltagerne mulighed for at stille spørgsmål.

Der vil være plads til maksimalt 150 deltagere til dette live webinar, som både eksisterende og interesserede medinvestorer kan tilmelde sig. 

Agenda for webinaret

 • Kort status på fonden
  Vi starter med en kort introduktion til fonden, dens investeringsstrategi og horisont, og giver en kort status på aktieporteføljens afkast år til dato sammenlignet med en række relevante benchmarks.
 • De 24 virksomheders regnskaber
  Vi tror på, at det er virksomhedernes langsigtede udvikling, der definerer deres aktiekurs og ikke omvendt. Vi giver et overblik over, hvordan virksomheder i fonden aktieportefølje klarer sig, når vi kigger på de fundamentale faktorer.
 • Virksomhedernes fremtidsudsigter
  Vi gennemgår kort fremtidsudsigterne for de 24 virksomheder, som lige nu udgør fondens aktieportefølje. Vi kigger blandt andet på, hvordan både omsætningen og indtjeningerne forventes at udvikle sig de næste to til tre år.
 • Værdisætning af virksomhederne
  En god investeringsmulighed indeholder både en god, potentiel upside og en fornuftigt margin of safety. Vi ser nærmere på, hvordan vores aktieportefølje ser ud, når vi tager de briller på.
 • Gennemgang af investeringscases
  Vi dykker ned i et par af de virksomheder i aktieporteføljen, som der har været mest støj omkring i løbet af første kvartal og forklarer, hvordan vi i fonden forholder os til det langsigtede investeringspotentiale.
 • Feedback og spørgsmål fra deltagerne
  Vi tager imod feedback og spørgsmål fra deltagerne, som vi efter bedste evne vil forsøge at besvare. Forslag og ideer til fonden er også velkomne.

Tilmeld dig webinaret

Hjælp os ved at dele webinaret

Bliv medinvestor i fonden Horizon3 Innovation