Horizon3

Vores vision er at skabe Danmarks bedste investeringsfond

Vores vision er at skabe Danmarks bedste investeringsfond målt på langsigtet afkast, transparent og omkostninger. 

Vores investeringshorisont er mindst fem år og gerne endnu længere. Det giver os den klare fordel, at vi kan fokusere på virksomhedernes reelle strategiske og økonomiske udvikling frem for kortsigtede trends på aktiemarkedet. Alle undersøgelser viser, at det er den bedste strategi, når man investerer i aktier.

I fonden investerer vi i innovative og markedsledende vækstvirksomheder med strukturel medvind, positivt cash flow og stærke finansielle balancer – og hvor også ledelsen har hånden på kogepladen.

Fonden er en UCITS fond og har siden 20. februar 2023 været noteret på den danske Nasdaq børs. Det kræver ikke noget minimumsbeløb at blive medinvestor i fonden.

Bliv klogere på
compounding

Compounding på dansk forstås bedst gennem rentes-rente-effekten. Den gælder både, når du stifter gæld og heldigvis også, når du sparer op.

Det har vi lavet et skriv om. Her kan du også prøve vores investeringsberegner for at se, hvad din opsparing måske kan compounde til.

Vi har seks klare investeringskriterier

Vores grundige due diligence proces hjælper os til kun at investere i det bedste og mest innovative vækstvirksomheder.

Globale megatrends

Vi investerer kun i de virksomheder, som er på forkant med stærke, globale megatrends - og som vil drage størst fordel af dem.

Høj vækst

På en 10-års horisont vil 74% af udviklingen i en virksomheds aktiekurs være defineret af den omsætningsvækst, den kan generere.

Positivt cash flow

For os er det vigtigt, at de virksomheder vi investerer i, genererer positivt cash flow - eller som minimum har muligheden for det.

Skalerbar forretningsmodel

Det er helt afgørende for os, at de virksomheder vi investerer i, har en skalerbar forretningsmodel - med solide voldgrave.

Stærk innovationskraft

Virksomheder med en stærk innovationskraft udvikler løbende nye muligheder, som kan skabe helt nye vækstkurver.

Skin in the game

Det er afgørende for os, at topledelsen ejer en væsentlig del af virksomhedens aktier - det giver skin in the game.

Kort om ledelsen

Horizon3 ledes af et fokuseret team med lang erfaring inden for investering, innovation og teknologisk forretningsforståelse.

Henrik Karlsen

Henrik Karlsen

CEO & Investeringschef

Henrik er ansvarlig for fondens investeringer og den løbende porteføljepleje og risikostyring. Henrik har 20 års erfaring med innovation og investering, og er medstifter af Horizon3.

Esben Albertsen

Esben Albertsen

Bestyrelsesformand

Esben har været en vigtig del af Horizon3 siden starten i 2022,. Udover at være formand for bestyrelsen, så er Esben også medlem af virksomhedens investeringskomite.

Peter Søndergaard er bestyrelsesmedlem i Horizon3

Peter Søndergaard

Bestyrelsesmedlem

Som tidligere global direktør for Gartner Research er Peter en af de mest anerkendte danske tech-profiler overhovedet. Peter er også medlem af fondens investeringskomite.

Camilla Søborg er bestyrelsesmedlem i Horizon3

Camilla Søborg

Bestyrelsesmedlem

Camilla er advokat og partner i Capital Law CPH. Hun har været medlem af bestyrelsen siden starten i 2022. Camilla også tidligere chef for group legal hos C Worldwide.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag én gang ugen vores nyhedsbrev med analyser og perspektiver på aktiemarkedet og verdens mest innovative vækstvirksomheder.

Bliv medinvestor i vores UCITS fond