Horizon3

Vores vision er at skabe Danmarks bedste investeringsfond

Vores vision er at skabe Danmarks bedste investeringsfond målt på langsigtet afkast, transparent og omkostninger. 

Vores investeringshorisont er mindst fem år og gerne endnu længere. Det giver os den klare fordel, at vi kan fokusere på virksomhedernes reelle strategiske og økonomiske udvikling frem for kortsigtede trends på aktiemarkedet. Alle undersøgelser viser, at det er den bedste strategi, når man investerer i aktier.

I fonden investerer vi i innovative og markedsledende vækstvirksomheder med strukturel medvind, positivt cash flow og stærke finansielle balancer – og hvor også ledelsen har hånden på kogepladen.

Fonden er en UCITS fond og har siden 20. februar 2023 været noteret på den danske Nasdaq børs. Det kræver ikke noget minimumsbeløb at blive medinvestor i fonden.

Bliv klogere på
compounding

Compounding på dansk forstås bedst gennem rentes-rente-effekten. Den gælder både, når du stifter gæld og heldigvis også, når du sparer op.

Det har vi lavet et skriv om. Her kan du også prøve vores investeringsberegner for at se, hvad din opsparing måske kan compounde til.

Vi har seks klare investeringskriterier

Vores grundige due diligence proces hjælper os til kun at investere i det bedste og mest innovative vækstvirksomheder.

Globale megatrends

Vi investerer kun i de virksomheder, som er på forkant med stærke, globale megatrends - og som vil drage størst fordel af dem.

Høj vækst

På en 10-års horisont vil 74% af udviklingen i en virksomheds aktiekurs være defineret af den omsætningsvækst, den kan generere.

Positivt cash flow

For os er det vigtigt, at de virksomheder vi investerer i, genererer positivt cash flow - eller som minimum har muligheden for det.

Skalerbar forretningsmodel

Det er helt afgørende for os, at de virksomheder vi investerer i, har en skalerbar forretningsmodel - med solide voldgrave.

Stærk innovationskraft

Virksomheder med en stærk innovationskraft udvikler løbende nye muligheder, som kan skabe helt nye vækstkurver.

Skin in the game

Det er afgørende for os, at topledelsen ejer en væsentlig del af virksomhedens aktier - det giver skin in the game.

Kort om ledelsen

Horizon3 ledes af et fokuseret team med lang erfaring inden for investering, innovation og teknologisk forretningsforståelse.

Henrik Karlsen

Henrik Karlsen

CEO & Partner

Henrik har en fortid hos Gartner, som er verdens førende uafhængige rådgivningsfirma inden for forretningsdrevet brug af IT. Derudover har han fra sit eget konsulentfirma hjulpet europæiske virksomheder med at innovere sig til nye vækstkurver, som giver værdi for aktionærerne. Henriks dybe viden om investering, teknologi og innovation er fundamentet i fondens investeringsstrategi og risikostyring.

Esben Albertsen

Esben Albertsen

Bestyrelsesformand & Partner

Esben er partner og bestyrelsesformand i Horizon3. Esben har mange års erfaring som investor, iværksætter og leder. Esben har en dyb viden om fondens investeringsunivers, og spiller en uvurderlig rolle i at holde fondens investeringsstrategi og risikoprofil på sporet. Udover en vigtig nøglerolle i Horizon3 er Esben også blandt de største enkeltinvestorer i fonden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag én gang ugen vores nyhedsbrev med analyser og perspektiver på aktiemarkedet og verdens mest innovative vækstvirksomheder.

Bliv medinvestor i vores UCITS fond