Horizon3

Vores vision er at skabe Danmarks bedste investeringsforening

Vores vision er at skabe Danmarks bedste investeringsforening målt på langsigtet afkast, transparent og omkostninger. 

Vores investeringshorisont er mindst fem år og gerne endnu længere. Det giver os den fordel, at vi kan fokusere på virksomhedernes reelle strategiske og økonomiske udvikling frem for kortsigtede trends på aktiemarkedet. Alle undersøgelser viser, at det er den allerbedste strategi, når man investerer i aktier.

Vi har netop børsnoteret vores første fond, som er en UCITS fond, der investerer langsigtet i 20 til 30 af verdens mest innovative vækstvirksomheder. Virksomheder der har strukturel medvind, positivt cash flow og sunde finansielle balancer – og hvor også ledelsen har hånden på kogepladen.

Bliv klogere på
compounding

Compounding på dansk forstås bedst gennem rentes-rente-effekten. Den gælder både, når du stifter gæld og heldigvis også, når du sparer op.

Det har vi lavet et skriv om. Her kan du også prøve vores investeringsberegner for at se, hvad din opsparing måske kan compounde til.

Vi har seks klare investeringskriterier

Vores grundige due diligence proces hjælper os til kun at investere i det bedste og mest innovative vækstvirksomheder.

Globale megatrends

Vi investerer kun i de virksomheder, som er på forkant med stærke, globale megatrends - og som vil drage størst fordel af dem.

Høj vækst

På en 10-års horisont vil 74% af udviklingen i en virksomheds aktiekurs være defineret af den omsætningsvækst, den kan generere.

Positivt cash flow

For os er det vigtigt, at de virksomheder vi investerer i, genererer positivt cash flow - eller som minimum har muligheden for det.

Skalerbar forretningsmodel

Det er helt afgørende for os, at de virksomheder vi investerer i, har en skalerbar forretningsmodel - med solide voldgrave.

Stærk innovationskraft

Virksomheder med en stærk innovationskraft udvikler løbende nye muligheder, som kan skabe helt nye vækstkurver.

Skin in the game

Det er afgørende for os, at topledelsen ejer en væsentlig del af virksomhedens aktier - det giver skin in the game.

Holdet bag Horizon3

Grundlæggerne og investeringsteamet har alle en årelang karriere inden for innovation, tech og investering.

Henrik Karlsen Horizon3

Henrik Karlsen

CEO & Partner

Henrik er innovationsekspert og hjulpet hundredvis af virksomheder med at komme foran innovationskurven. Den viden kommer os til gode, når vi skal identificere, analysere og værdisætte innovative vækstvirksomheder.

Benjamin Roland Bjerre Horizon3

Benjamin Roland Bjerre

Investeringschef & Partner

Benjamin er teknologiekspert og ansvarlig for den tekniske due diligence og validering af vores investeringer. Benjamin har mange års erfaring som Senior IT-Arkitekt og er certificeret cloud og cybersecurity ekspert.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag én gang ugen vores nyhedsbrev med analyser og perspektiver på aktiemarkedet og verdens mest innovative vækstvirksomheder.

Bliv medinvestor i vores UCITS fond